Bruiloft Richard & Heidie

https://hipenstijlfotografie.nl/bruiloftrichardheidie/

Bruiloft van Richard & Heidie

1 Juni 2018

6.50u. Het is nog vroeg. De koffie pruttelt en de broodjes liggen al gesmeerd op een schaal. Heidie zit al in de stoel bij de schoonheidsspecialist,en oogt volkomen rustig. Richard haalt zijn jongste dochtertje Tyche uit bed. Het meisje moet even wennen aan alle bedrijvigheid die er op dit vroege tijdstip al in hun huis plaats vindt.
Isis, het oudste dochtertje, komt ook even de hoek om kijken, en vindt het allemaal erg leuk.

Dan gaan de dames naar boven. Het is verboden terrein geworden voor Richard. De haren worden gedaan en de jurken hangen mooi te wachten voor het raam. De moeder van Heidie komt haar dochter helpen. Dit is toch altijd een speciaal moment, het aantrekken van de jurk. Ook al kost dat best wat zweetdruppeltjes,de elastiekjes die om de knoopjes moeten zijn immers super klein, maar wat worden de dames prachtig!

Beneden zijn inmiddels de 2 beste vrienden van Richard aangekomen. Zij gaan hem vergezellen tijdens het aankleden. Even ontstond er wat consternatie, de broek riem bleek namelijk te weinig gaatjes te bevatten.
Help, en nu! Maar al gauw kwam er een gaatjes tang tevoorschijn en werd de zaak zeer serieus genomen. Met een uitermate preciezie werd er door de mannen een gaatje bijgemaakt, wat weer voor zeer leuke fotomomenten zorgde.;-)

Nadat de ontmoeting plaats had gevonden en ze vol bewondering en liefde naar elkaar bleven kijken,werd de koers gezet richting Varsseveld.
In een prachtige Rolls Royce, silver shadow (voor de kenners onder ons)  hadden ze natuurlijk veel bekijks onderweg.
De moeder van Richard verblijft in De Es, en kon er helaas niet bij zijn deze dag. Maar ze hadden iets leuks bedacht. Het moest een klein feestje worden daar. De moeder van Richard zag er prachtig uit. Ze hadden haar de haren mooi gekapt, was mooi opgemaakt en ze kreeg een prachtig bloemstuk van het bruidspaar. Er was taart geregeld,en zo begon de dag  met de hele familie in Den Es. Complimenten aan het bruidspaar die echt overal aan gedacht hadden, en dat Richards moeder er zo toch nog bij kon zijn.

Toen was het tijd voor de fotoshoot. De broers van Heidie hadden ondertussen de bohemian schommel opgehangen in het bos, en er was door de bloemist een prachtige slinger gemaakt van bloemen voor aan de schommel.
We hadden witte heliumballonnen meegenomen, dus we konden er prachtige foto’s maken.

Inmiddels hadden de andere bruiloftsgasten zich verzameld bij Loco in Lievelde.
De koffie stond weer klaar met heerlijke gebakjes. Het bruidspaar werd onder luid applaus binnen gehaald. Letterlijk, want het regende op dat moment.
Maar dat mocht de pret zeker niet drukken, aangezien ze een enorme verrassing hadden voor iedereen.
Ze hadden het al die tijd geheim gehouden voor iedereen en nu mocht het onthuld worden.
De ceremonie zou plaats vinden in de trein van Arriva!
De vader van Richard, die helaas overleden is, was treinmachinist en op deze manier kon hij er ook een beetje bij zijn.
We vertrokken vanuit Lievelde naar Zutphen en weer terug. De coupé was mooi versierd en bij binnenkomst stonden er twee dames te zingen. Geweldig.
SBS 6 was er ook met een cameraploeg en hebben alles gefilmd om het ‘s avonds uit te zenden bij Hart van Nederland. 
Zelfs aan de champagne was gedacht, zodra de fles ontkurkt was kon er op geproost worden.

Na de ceremonie in de trein ging iedereen naar Markt 5 in Lichtenvoorde waar heerlijk gedineerd werd en later het avondfeest plaats vond en tot in de late uurtjes gefeest werd.

Bekijk hier de foto’s van deze bijzondere dag vol liefde voor elkaar..

COPYRIGHT © 2019 HIPENSTIJLFOTOGRAFIE. ALL RIGHTS RESERVED.