Bruiloft Harm & Neeltje

De voorbereidingen

Op het moment dat ik aan kwam rijden was Harm al druk in de weer met een boormachine. Er bleken namelijk te weinig gaatjes in zijn riem te zitten. Voor mij had de dag niet beter kunnen beginnen. Wat houd ik van deze onvoorziene momenten.

Er heerste nog een heerlijke rust in huize Stortelder. Er was zelfs nog tijd voor een kopje koffie tot dat zijn ouders hem zouden komen helpen met het aankleden. Dat zijn van die prachtige momenten die je als fotograaf niet wilt missen. Het levert namelijk altijd mooi beelden op.

Ondertussen in het huis van de moeder van Neeltje, was er wel lichte paniek bij vriendin Joke en de moeder van de bruid.(niet bij Neeltje, die was super rustig) Het viel namelijk nog niet mee om de jurk op die ene manier te strikken zoals het bedoeld was. Gelukkig stond er een voorbeeld filmpje op internet en is het op tijd goed gekomen.

De ontmoeting

Terwijl de broodjes gesmeerd werden voor de lunch, gingen wij naar het Muldershuis voor de trouwreportage.

Fotoshoot

Na de fotoshoot was het tijd voor een kopje koffie, lekkere broodjes en even een rustmomentje met z’n allen.

De ceremonie in het gemeentehuis

De huwelijksceremonie vond plaats in het prachtige gemeentehuis in Lichtenvoorde.

Na een prachtige ceremonie met een lach en een traan werd het tijd om het bruidspaar te feliciteren, de bruidstaart aan te snijden en te toosten op het kersverse paar.

De bruidstaart

Prachtige speeches waren er voorbereid door vriendinnen van Neeltje & Harm. Mooie lieve woorden, waardoor er af en toe een traantje werd weg gepinkt.

Het avondfeest

Er werd nog gezellig nageborreld door de daggasten en na het diner kon het avondfeest beginnen Zo’n feest met alles erop en eraan. Inclusief de polonaise….het ging nog door tot in de laatste uurtjes..

Lieve Harm & Neeltje, bedankt dat ik voor jullie deze prachtige dag vast mocht leggen. Ik wens jullie heel veel geluk voor de toekomst. Liefs Vanessa

Trouwjurk: Bruidsmode De Sluier

Trouwpak: Heezen Mode

Bruidskapsel: Salon Tine

Make up: Pure Elegance Beauty

Bloemist: Bjorn en Marieke’s bloembinderij

Feestlocatie: Marveld Recreatie

Bruidstaart: Bakkerij Wissink